Novostinajbitnije informacije...

Na internet stranici Agencije za privredne registre (www.apr.rs), dana 30. maja 2019. godine, objavljen je oglas/obaveštenje u kojem se navodi da je privredno društvo Nefa nameštaj u procesu likvidacije i pozivaju se svi poverioci (što uključuje i one oštećene potrošače koji su svoje proizvode kupili u navedenoj kompaniji, a isti im nisu isporučeni) da svoja potraživanja prijave najkasnije u roku od 120 dana od dana objavljivanja ovog oglasa.

Adresa na koju poverioci prijavljuju svoja potraživanja:
Poslovno ime: NEFA NAMEŠTAJ d.o.o. Beograd (Novi Beograd) - U LIKVIDACIJI
Adresa: Mesto: Beograd-Novi Beograd, Ulica: Milutina Milankovića, Br: 23

U postupku likvidacije isplaćuju se potraživanja svih poverilaca, a ukoliko isto nije moguće, tj. nije moguća isplata za sve poverioce, pokreće se stečajni postupak, pri čemu se pravi lista prioriteta na osnovu iznosa potraživanja, odnosno isplatnih redova. Drugim rečima, ukoliko se realizuje proces likvidacije biće isplaćeni svi prijavljeni poverioci (što uključuje i prijavljene potrošače), a ukoliko se pokrene stečajni postupak postoji izvesna mogućnost da potrošači ne ostvare svoja prava na povrat novca.

Novosti - Naslovi - Iz novina - Potrosac.info

Na ovom mestu objavljujemo sve najbitnije informacije o aktivnostima kojima se zalažemo za zaštitu prava i interesa potrošača u Srbiji.