← početna

Novosti

Potrošač info - Novi serijal

Pratite nas, jer uskoro slede nove emisije, sa novim temama! Još jednom ćemo pokušati da Vam odgovorimo na što veći broj pitanja vezanih za zaštitu potrošačkih prava.

RSS feed novosti

Kategorije

Sveže

 • [PREVARA?!]

  Gotovo svakodnevno se na našu adresu javljaju prevareni potrošači sa prigovorima na kvalitet proizvoda i nepoštovanje Zakona o zaštitu potrošača od strane Nakit TV Shop. Naime, TV prodaja nakita koja se emituje na eminentnim televizijama u ponudi ima, kako navode, nakit sa svarovski kristalima, pozlaćen ili srebrni. Međutim, po prijemu proizvoda potrošači jedino mogu da konstatuju da su PREVARENI!
 • Trgovci zbog cigareta kriju terminale za kartice od Novosađana

  Novosadski trgovci uskraćuju potrošačima mogućnost da cigarete plate platnom karticom zbog visokih provizija koje se plaćaju na kupovinu svake paklice.
 • Brzi krediti sa visokom kamatom

  Domaći potrošači imaju prilično iskustva kada se radi o bankarskim uslugama pa zato većinu na uzimanje kredita, koji baš i nisu povoljni, može naterati samo velika potreba i žurba.
 • Znamo li svoja prava kao potrošači?

  – Prigovori potrošača koji nam se obraćaju najčešće se odnose na odbijene reklamacije kada su u pitanju obuća, telefoni, laptopovi, bela tehnika i nameštaj.
 • Prijavio sam radnju iz kraja inspekciji i ne mislim da sam cinkaroš

  Plastična gajba puna hleba na podu – poslednji okidač. Otišao sam kući, pronašao broj sanitarne inspekcije i prijavio. Osećao sam se nikada moćnije.