Audio, video i IT oprema

Audio, video i IT oprema

RAČUNARI BEZ KUĆIŠTA I ŽICA

Koncept računara „All-in-One“ svakako nije nov, ali tek poslednjih godina postaje sve popularniji i kod korisnika koji rade na operativnom sistemu „Windows“. Predstavićemo vam neke modele koji se mogu naći u Srbiji, kao i koje su prednosti i mane korišćenja ovih kompjutera.

Opširnije...

TELEVIZORI

Kupovina televizora podrazumeva mnogobrojne izbore, od kojih Vam neki verovatno nisu ni poznati. Ovaj vodič  organizuje proces u jasne i logične celine koje će Vam pomoći da napravite pametnu odluku.

Budžet

Naravno, Vaš budžet će imati veliki uticaj na Vašu odluku. Veličina ekrana, karakteristike, marka i još mnogo drugih činilaca utiču na cenu.  Možemo Vam pomoći da izvučene što više za Vaš novac, bez obzira koliko malo ili koliko mnogo želite da potrošite.

Opširnije...

NEKOLIKO SAVETA ZA AUDIO I VIDEO OPREMU

  1. RAZMIŠLJAJTE UNAPRED KAD SU KABLOVI U PITANJU – Ukoliko preuređujete svoj dom, razmestite kablove imajući u vidu budućnost. Lakše je da to uradite sada, nego kad sav nameštaj bude unešen.
  2. IMAJTE HDTV U PLANU – Televizija visoke definicije (HDTV) je novi digitalni standard za kvalitet slike.  Ukoliko kupujete novi televizor ili video projektor, proverite hoćete li biti u mogućnosti da uživate u neverovatnoj slici i zvuku.
  3. NEMOJTE KUPOVATI JUČERAŠNJE PROIZVODE – Mnoge prodavnice kupuju velike količine opreme i posle ih prodaju po nižoj ceni. Kupujte samo u onim prodavnicama koje obezbeđuju novu tehnologiju.
  4. MISLITE NOVČANIKOM, ALI VODITE SE RAZUMOM – Kvalitetna i dugotrajna roba su najefikasniji atributi koje možete ugraditi u Vaš dom.

   Opširnije...