Audio, video i IT oprema

  1. RAZMIŠLJAJTE UNAPRED KAD SU KABLOVI U PITANJU – Ukoliko preuređujete svoj dom, razmestite kablove imajući u vidu budućnost. Lakše je da to uradite sada, nego kad sav nameštaj bude unešen.
  2. IMAJTE HDTV U PLANU – Televizija visoke definicije (HDTV) je novi digitalni standard za kvalitet slike.  Ukoliko kupujete novi televizor ili video projektor, proverite hoćete li biti u mogućnosti da uživate u neverovatnoj slici i zvuku.
  3. NEMOJTE KUPOVATI JUČERAŠNJE PROIZVODE – Mnoge prodavnice kupuju velike količine opreme i posle ih prodaju po nižoj ceni. Kupujte samo u onim prodavnicama koje obezbeđuju novu tehnologiju.
  4. MISLITE NOVČANIKOM, ALI VODITE SE RAZUMOM – Kvalitetna i dugotrajna roba su najefikasniji atributi koje možete ugraditi u Vaš dom.
  5. KUPUJTE ISKUSTVO, NE KUTIJU – Pronađite prodavnicu koja Vam omogućava da testirate Vašu robu. Pametnije je fokusirati se na krajnji rezultat  i praviti izbore na osnovu performance i vrednosti.
  6. NEMOJTE MISLITI DA MORATE DA TRPITE DALJINSKE UPRAVLJAČE KOJI SU KOMPLIKOVANI ZA KORIŠĆENJE – Za svaki sistem postoje daljinski upravljači koji su laki za korišćenje. Čak, možete tražiti da ih programiraju lično za Vas, kako bi Vama imali najviše smisla.
  7. KONSULTUJTE PROFESIONALCA – Unapred proverite da li kompanija nudi profesionalno i stručno osoblje.
  8. POVEĆAJTE SVOJA OČEKIVANJA – Elektronski sistemi su velika investicija, tražite ono što platite.


Izvor: CESIA – Custom Electronic Design and Installation Association