24. 04. 2024.

Novosti najbitnije informacije...

U toku današnjeg dana veći broj potrošača javio se Nacionalnoj organizaciji potrošača Srbije (NOPS) i Udruženju za zaštitu potrošača (UZPV) tvrdeći da je kompanija Nefa nameštaj doo, trgovac nameštajem proizvedenim u kompaniji Spilit doo Vranje za koju se poslednjih dana u novinama navodi da je nestala u toku noći, takođe zatvorila svoja predstavništva za poslovanje.

Ovim sramnim potezom navedene kompanije, veliki broj potrošača ostao je obespravljen i ne znaju kako da postupe, s obzirom na činjenicu da su u toku ostali aktivni procesi reklamacija, neisporučenih a plaćenih proizvoda, i dr.

Nakon provere pomenute vesti, uverili smo se da je Nefa nameštaj doo zaista ugasio svoju zvaničnu internet i facebook stanicu.

Važno je znati: Odlaskom „Nefe“ svi potrošači su ostali obespravljeni, jer, po sadašnjim saznanjima, ne postoji pravni naslednik pomenute kompanije. Neočekivanim i iznenadnim prestankom rada kompanije proizvođača, sa radom je prestao i salon nameštaja, pa potrošači nemaju zakonsku mogućnost da na bilo koji način ostvare svoja prava.

Očekujemo postupanje i reagovanje nadležnih organa.

Novosti - Naslovi - Iz novina - Potrosac.info

Na ovom mestu objavljujemo sve najbitnije informacije o aktivnostima kojima se zalažemo za
zaštitu prava i interesa potrošača u Srbiji.