26. 04. 2024.

Novosti najbitnije informacije...

U skladu sa savremenim svetskim trendovima, na policama Univerexport prodavnica u budućnosti cene neće biti štampane, već digitalne.

Time se rad zaposlenih umnogome olakšava, celokupan proces postaje brži i efikasniji po potrošače, a ukupno zadovoljstvo obavljenom kupovinom znatno veće, saopštavaju iz ove kompanije.

Elektronske cene su već zaživele u maloprodajnom objektu u Pupinovoj palati, a kako kažu u "Univerexportu", namera im je da u većini svojih prodavnica uvedu elektronske odnosno digitalne cene uz pomoć kojih će proces kupovine biti lakši i brži, a ažuriranje i primena akcijskih cena funkcionisati jednostavno - na jedan klik.

Cene se ažuriraju automatski iz "centrale", pa je korelacija između police i kase trenutna i apsolutna. Veća je i fleksibilnost u dizajnu etiketa, a reakcija na promene i potrebe tržišta gotovo momentalna.

Osim toga, potrošači u objektu imaju i posebnu dodatnu mogućnost. Jednim klikom, na savremenom ekranu mogu potražiti željeni artikal, cenu, samu poziciju, kao i proveriti njegovu dostupnost.

Elektronske cene su značajan korak za naše tržište, ali i za prirodu. U skladu sa ekološkim tendencijama i "zero paper" politikom, ovakav način obeležavanja cena proizvoda drastično smanjuje potrošnju papira i time doprinosi očuvanju prirode. Univerexport je i na ovaj način još jednom pokazao duboku posvećenost pozitivnim promenama, inovacijama na tržištu, kao i očuvanju životne sredine − ističu u kompaniji.

Izvor: mojnovisad.com

Novosti - Naslovi - Iz novina - Potrosac.info

Na ovom mestu objavljujemo sve najbitnije informacije o aktivnostima kojima se zalažemo za
zaštitu prava i interesa potrošača u Srbiji.