16. 07. 2024.

Novosti najbitnije informacije...

Garderobu, obuću i modne detalje jeftinije za 30 do 70 odsto građani će moći da pazare u prvom pravom autlet centru u Srbiji i regionu – Fešn park autlet centru, koji će biti otvoren 19. aprila u Inđiji.

PRODAVNICE – Radnje će u ovom autletu biti otvorene svakog dana od 10 do 21 sat.

U ukupno 65 radnji ponudu će izneti i svetski brendovi kao što su „Tomi Hilfiger“, „Adidas“, „Najki“, „Konvers“, zatim „Tajmaut“, „Levis“, „Burlington“… Kupcima će biti ponuđena roba iz prethodnih sezona koja stoji na zalihama distributera i matičnih kuća, te roba koja je pravljena specijalno za autlet, kao i roba iz aktuelne sezone koja se slabije prodaje. Na 15.000 kvadratnih metara, na koliko će se za početak prostirati autlet, biće otvorena i dečja igraonica, sedam objekata za hranu i piće, menjačnica i banka. Kupci će moći da računaju i na besplatan parking sa 1.200 mesta.Anja Dmitrović, direktorka marketinga „Delta sporta“, kaže da će ova kompanija otvoriti dva objekta, „Kosta kofi“ i „Najki“.
– „Najki“ će se prostirati na 650 kvadrata i biće najveći objekat u regionu. Ponuda će obuhvatati više od 1.000 različitih artikala, a cene će biti niže od 25 pa do 95 odsto u vreme specijalnih promocija i akcija – kaže Dmitrovićeva.

65 radnji
Radno vreme: 10-21
Površina centra: 15.000 kvadrata
Besplatnih 1.200 parking mesta
Cene niže od 30 do 70 odsto
Izgradnja centra do sada koštala
25 miliona evra

Kako stići do centra
Objekat je smešten u blizini autoputa E75, koji povezuje Beograd i Novi Sad, a od ta dva grada do autleta potrebno je sat vožnje. Za sada postoje međugradske linije od Beograda ka Inđiji prevoznika „Lasta“, a razmišlja se i o uvođenju posebnog prevoza. Ideja je da se uvedu i specijalne linije iz Beograda i Novog Sada. Polasci bi iz Beograda bili od Arene i sa Slavije, a iz Novog Sada iz centra grada. Takav prevoz bi bio ili besplatan ili bi njegova cena bila simbolična.!

Izvor : 24sata

Novosti - Naslovi - Iz novina - Potrosac.info

Na ovom mestu objavljujemo sve najbitnije informacije o aktivnostima kojima se zalažemo za
zaštitu prava i interesa potrošača u Srbiji.